Dragan Čović u Australiji posjetio galeriju Charlesa Billicha

Bez obzira na prepun poslovni raspored posjete Australiji predsjednik Predsjedništva BiH Dragan Čović je sa svojom delegacijom, uključujući i veleposlanika BiH u Australiji Mirzu Hajrića, odvojio je vremena u četrvrtak posjetiti svjetski uvaženog slikara Charlesa Billicha u njegovoj galeriji u Sidneyu.

Srdačno sui h dočekali Charles i njegova supruga Christa Billich, Alenka Bonić iz Viteza koja u galeriji poznatog svjetskog slikara uz ostale poslove obavlja poslove PR za Hrvatsku, BiH i Hrvate diljem svijeta .

Charles Billich želi pomoći ekonomskom razvijanju BiH s time što je voljan biti lice te kampanje za promoviranje turizma u BiH gdje će se koristiti njegove slike povijesnih likova, srednjovjekovne Bosne Srebrene i kulturne baštine.

Predsjednička posjeta BiH galeriji Charlesa Billicha u Sydneyu doživila oduševljenje istaknutih hrvatskih poslovnih ljudi koji žive u ovoj dijaspori ali uvijek sa željom i trudom da Hrvati BiH isto tako jednog dana žive u prosperitetu i punoj demokraciji.

 

Izvor:Ina Vukić

Prethodni članakSutra u Travniku prezentacija Projekta privlačenja investicija i unapređenja poslovnog okruženja
Sljedeći članakU Kiseljaku pronađena droga