Dora Ćosić ubjedljivo najbolja na trećem Otvorenom turniru u BiH u Tuzli

U Tuzli, 25.ožujka, u organizaciji STK Kreka-Edelex održan je 3. Otvoreni turnir BiH za mlađe kadete i kadetkinje (do 13 godina) na kojem je nastupilo oko 80 natjecatelja iz čitave BiH.

Članica STK CM Vitez Dora Ćosić ubjedljivo je osvojila 1. mjesto te donijela zlatnu medalju u Vitez i to bez izgubljenog seta. Sa ovim uspjehom potvrdila je da je najbolja u svojoj kategoriji te još jednom dokazala da je jedna od najperspektivnijih mladih nada u državi.

Za njenu fenomenalnu igru zaslužni su i treneri STK CM Vitez Ivan Bobaš i Igor Stjepić.

Do finala su se redale pobjede nad protivnicama (navest ćemo od glavnog ždrijeba) osminafinala Medina Zlatanović (3-0), četvrtfinale Iman Suljić (3-0), polufinale Ema Lovric (3-0) i u finalu Sara Hamzakadić (3-0). Naš klub i naša Dora su bogatiji za još jedno odličje i iskustvo što samo govori o našem radu zalaganju i organizaciji.

Pored Dore, na ovom turniru naše boje branili su i: od dječaka Marko Bobaš, Stjepan Stipe Šarić, David Zrnić i Andrej Batalija, te djevojčice: Monika Bralo i Iva Šakić poručili su iz STK CM Vitez.

Ostali predstavnici STK CM Vitez pokazali su jako dobru igru na turniru.

Klub je jako zadovoljan prikazanom igrom i ponašanjem, te sa sigurnošću u budućnosti možemo očekivati još bolje plasmane. Isto tako moramo navesti da smo bili među brojnijim natjecateljima na turniru, što govori koliko je ovaj sport postao popularan kod nas što nama predstavlja satisfakciju te imperativ da što više i bolje u budućnosti radimo i omasovimo ovaj sport. Na kraju bi se zahvalili svima no krenimo redom, našim trenerima na pripremi, sponzoru cm cosmetic market,rukovodstvu kluba, roditeljima, prijateljima i svima koji su uz nas. Posebno hvala šaljemo šefu našeg stručnog stožera profesoru tjelesnog odgoja koji je zadužen za kondicijsku spremu naših natjecatelja Ivici Šakiću. Hvala svima još jednom i velike čestitke našoj Dori i svim našim natjecateljima poručili su iz STK CM Vitez.

Prethodni članakVečeras nastavak Uskrsnog turnira
Sljedeći članakShih tzu kao terapijski pas