Donacija tvrtke CM Udruženju Svjetlo

Udruženje građana „Svjetlo“ iz Viteza, na čelu s predsjednicom Dragicom Jurčević, svojim aktivnostima, humanitarnim prije svega, sve više plijeni pozornost i simpatije građana Viteza pa i sa šireg područja. Samo u ovoj godini članice ovog Udruženja uspješno su organizirale više akcija, a zadnje u ovoj godini, vrlo uspješne, svakako su aktivnosti vezane za Svjetski dan borbe protiv raka dojke, „Dan ružičaste vrpce“, kako se još popularno zove.

Naime, nakon što su prošle godine uspješno završile akciju kupnje mamografskog aparata s potrebnom opremom za Dom zdravlja u Vitezu koji koriste i žene iz susjednih općina, ove su godine, u okviru „Dana ružičaste vrpce“, tijekom cijeloga mjeseca listopada organizirale niz humanitarnih akcija, edukativnih aktivnosti i tribina vezanih za prevenciju i liječenje raka dojke. S tim ciljem poduzimali su aktivnosti u srednjim školama, u organizacijama i institucijama s većim brojem uposlenih žena i, ističu, vrlo uspješno.

Njihov rad i djelovanje, potpuno volonterski, bez ikakvih naknada, njih 65 stalnih aktivnih članica iz dana u dan sve veći broj pomažućih članova oba spola, sve više prepoznaju viteški poduzetnici, pojedinci, organizacije i institucije, i podržavaju akcije koje vode vrijedne članice „Svjetla“.

Potvrda toga je i podrška koju su dobile od viteške tvrtke „CM“. Naime, tijekom listopada vođena je zajednička akcija „CM-a“ i dekorativne marke (brenda) „ARTDECO“ u kojoj je dio novca od prodaje „ARTDECO“ maskara izdvojen za prevenciju i liječenje raka dojke. Za Udruženje „Svjetlo“ vrijednu novčanu donaciju zaposlenice tvrtke „CM“ koje je predvodila direktorica marketinga i prodaje, Aleksandra Garić, uručile su zamjenici Udruženja „Svjetlo“, Mirjani Tepić. Skromna i pažnje vrijedna svečanost , uz prigodne poklone „CM-a“ članicama „Svjetla“ održana je u prostorijama ovog vrijednog i aktivnog Udruženja.

Prethodni članakFOTO: Milosrđem do siromaha
Sljedeći članakMlade Vitežanke na 1. Međunarodnom mini basket turniru za djevojčice u Konjicu