Dokumentarni film: Fra Franjo Grebenar – Greba

DOKUMENTARAC O ŽIVOTU FRA. FRANJE GREBENARA I. DIO

Poštovana naša Lašvanska dolino a i svi oni koji su voljeli našeg dragog fra. Franju Grebenara-Grebu Sportsko društvo Hrvatske Bolnice "Dr. fra. Mato Nikolić" za Vas po prvi put, za one koji nisu imali priliku da pogledaju projekciju ovog dokumentarca u sklopu Memorijalnog turnira koji je održan u njegovo ime od 06-08.07.2018 godine ,objavljuje I. dio dokumentarca o životu našeg nažalost pokojnog GREBE. Sportsko društvo u saradnji sa Hrvatskom bolnicom "Dr. fra. Mato Nikolić" će nastaviti na prikupljanju materijala o Grebinom životu i nastaviti ka konačnom cilju a to je da zajedničkim snagama napravimo pravi dokumentarac o čovjeku kojega su svi voljeli i poštovali. Za sada uživajte u gledanju dijela koji je na prvoj projekciji izazvao mnogo emocija i vratio sječanje na našeg Grebu. Počivao u miru Božijem.

Posted by Sportsko društvo Hrvatske bolnice "Dr. fra Mato Nikolić" Nova Bila on Monday, July 16, 2018
Economic

Na stranici Sportskog društva Hrvatske bolnice “Dr. fra Mato Nikolić” iz Nove Bile pušten je I. dio filma o životu fra Franje Grebenara.

- REKLAMA -

Poštovana naša Lašvanska dolino a i svi oni koji su voljeli našeg dragog fra. Franju Grebenara-Grebu, Sportsko društvo Hrvatske Bolnice “Dr. fra. Mato Nikolić” za Vas po prvi put, za one koji nisu imali priliku da pogledaju projekciju ovog dokumentarca u sklopu Memorijalnog turnira koji je održan u njegovo ime od 6-8.7.2018 godine, objavljuje I. dio dokumentarca o životu našeg nažalost pokojnog GREBE.

Sportsko društvo u suradnji s Hrvatskom bolnicom “Dr. fra. Mato Nikolić” će nastaviti na prikupljanju materijala o Grebinom životu i nastaviti ka konačnom cilju a to je da zajedničkim snagama napravimo pravi dokumentarac o čovjeku kojega su svi voljeli i poštovali.

Za sada uživajte u gledanju dijela koji je na prvoj projekciji izazvao mnogo emocija i vratio sječanje na našeg Grebu poručili su iz ovog sportskog društva.

Akcijski katalog