Dobri rezultati mladih karataša iz Viteza

Proteklog vikenda održano je 3. Otvoreno prvenstvo u karateu za pionire, kadete i juniore „Vogošća open 2011“, na kojem je sudjelovalo 570 natjecatelja i 41 klub iz BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Karate klub „MLADOST“ Vitez  na ovom prvenstvu  je osvojio 7 medalja: 2 zlatne,  3 srebrne i 2 brončane.

Zlatne medalje za karate klub „MLADOST“ Vitez osvojili su Adnan Hurem i Arnes Zahirović u kategoriji borbe dječaci.
Srebrnim medaljama okitili su se Samra Varupa i Adnan Hurem u kategoriji kate te Peskić Edin u kategoriji borbe, dok su brončane medalje osvojili Peskić Harun u kategoriji borbe i Atif Patković u kategoriji kate.

Šef stručnog stožera Karate kluba Mladost“ iz Viteza, Aldin Adilović,  je naglasio da je zadovoljan postignutim rezultatima kluba, posebno uzme li se u obzir da je na prvenstvu sudjelovala samo pionirska ekipa ovog kluba. Također, Adilović je naglasio kako očekuje dobar rezultat i sa Svjetskog prvenstva iz Malezije na koje je otputovao član KK „Mladost“ i reprezentativac BiH, Edin Bektaš. Nažalost, ostale  tri  reprezentativke među kojima je i Amina Adilović, osvajačica brončane medalje na Mediteranskom prvenstvu 2011, zbog nedostatka financijskih sredstava, Svjetsko prvenstvo će morati pratiti od kuće.