Dobar rezultat Viteških crossfitera na natjecanju u Splitu

U Splitu je u subotu 6. svibnja održano „Warehouse Battle“ natjecanje u crossfitu na kojem je bilo četrdesetak prijavljenih u muškoj kategoriji.

Od naših natjecatelja zapažene rezultate ostavili su Josip Filipović koji je ušao među 10 najboljih, točnije bio je deveti, te Alen Topić koji je bio 26.

Budući da je konkurencija bila velika, ovo je odličan rezultat, također ako uzmemo u obzir da je to kod nas veoma mlad sport, a u Hrvatsku je došao prije 6 godina.

Neiskustvo je igralo veliku ulogu, jer bi rezultati bio mnogo bolji da je tu bilo još koje natjecanje prije ovoga.

“Svi natjecatelji su osobe koje se već natječu par godina, treniraju u odličnim uvijetima, te imaju sve potrebne rekvizite. Na ovom natjecanju smo vidjeli da se možemo nositi s iskusnijim od nas, da je ovo što mi radimo u Vitezu dobro napravljen program te da ima napretka. Imamo u planu proširiti svoju grupu, trenutno djelujemo u Fitness Cetru Fis te svi koji žele da se osječaju zdravije te da se dovedu u formu mogu se oprobati kazao je za Vitez.info Alen Topić“.

Sljedeće natjecanje je Varaždin Throwdown koje se održava 27. i 28. svibnja. To je veliko natjecanje na koje dolaze natjecatelji iz Srbije, Crne Gore, Grčke, Italije, Slovenija pa i šire…

 

Prethodni članakSpolnu bolest možete dobiti i ako se niste seksali – evo kako
Sljedeći članakPoduzeće za primjer mnogima: U Ecosu povećali plaće 11%