DM ponovno najpoželjniji poslodavac u BiH

Na ovogodišnjem, jedanaestom izboru “Najpoželjniji poslodavac” koji je u organizaciji Kolektiv d.o.o. – Posao.ba upriličen u Sarajevu, Tvrtka “DM drogerie markt BiH” ponovno je izabrana za najpoželjnijeg poslodavca u Bosni i Hercegovini u konkurenciji od 400 nominiranih poslovnih subjekata.
U tromjesečnom online istraživanju sudjelovali su ispitanici iz svih dijelova BiH, a pozitivno radno okruženje i dobar tretman zaposlenih, kvalitete su stavljene na vodeće mjesto prilikom ocjenjivanja konkurentnosti i formiranja izbora.
Kao odlučujuće kriterije u rangiranju tvrtki koje nude optimalne uvjete za rad i razvoj karijere, svrstali su sigurnost zadržavanja posla i visoku kvalitetu proizvoda i usluga tvrtke, prilike za stručno usavršavanje i napredovanje, visinu plaće i ostale beneficije.
Na svečanosti proglašenja pobjednika i dodjele priznanja članica Uprave DM-a i voditeljica resora “Nabava i Marketing” Admira Isaković istaknula je da su u tvrtki posebno ponosni na priznanje javnosti kojim je DM percipiran kao poželjna radna sredina i pozitivan primjer u poslovnom miljeu.
Najavila je da će se i dalje nastaviti truditi da se svi zaposlenici, bez obzira na poziciju, osjećaju podjednako vrijednim, da objektivno vrednuju rad, i stvaraju uvjete u kojima svaki pojedinac može najbolje iskazati svoje afinitete i sposobnosti.

Prethodni članakFrancuska upozorila da će u BiH 2018. izbiti kriza bez novog Izbornog zakona
Sljedeći članakČERKEZ: Ako ne bude interesa roditelja i učenika, škola po bosanskom planu u Jajcu neće ni profunkcionirati