POMOZITE: Djevojčici (7) iz Novog Travnika doktori otkrili još jedan tumor

Upućen je apel za sedmogodišnju Leonitu Gabrić iz Novog Travnika, koja boluje od rijetkog oblika koštanog tumora i hitno treba otputovati za Beograd na Institut za majku i dete. Roditelji nemaju sredstava za dalje liječenje…

Naime, mala Leonita je prije 2 dana bila u bolnici, gdje su doktori otkrili još jedan tumor. Djevojčica je dosad već dva puta podvrgnuta transplantaciji kosti.

Roditelji, Vedrana i Davor Gabrić, dobili su pomoć za prvu transplantaciju, dok su za drugu morali dići kredit. Doktori u Beogradu trebaju utvrditi da li je potrebna i treća transplantacija kosti čime bi troškovi liječenja, pretpostavlja se znatno porasli.

“Dosad smo u njeno liječenje potrošili oko 100.000 KM, a sada trebamo ići u Beograd čim nađemo novac za putovanje i preglede, kazala je majka Vedrana Gabrić.

“Leonita treba ići u srijedu na pregled pa bismo trebali imati informaciju za novu transplataciju i koliko bi to moglo da košta. Nama sad treba novac za put, a za sve ostalo ne možemo reći koliko dok nam bolnica ne da predračun”, kazao je za portal Doznajemo.com, otac Davor Gabrić.

Ovu obitelj, oni koji žele da pomognu mogu kontaktirati putem telefona +387 (0)63 366 136 i pobliže se upoznati s situacijom.

Prethodni članakEkonomski fakultet Sveučilišta Mostar upisuje novu generaciju polaznika
Sljedeći članakŠvedske klompe iz Travnika