DJEČJI KUTAK: Vrtić za djecu s posebnim potrebama u Vitezu

Udruženje za djecu s poteškoćama u razvoju „Zajedno Kroz Život“ djeluje na području općine Vitez kao jedino takvo udruženje u općini Vitez, i od velike je važnosti za cijelu zajednicu.

Činjenica je da na području općine Vitez ima puno marginaliziranih grupa, grupa djece s posebnim potrebama i djece s poteškoćama u razvoju, koji se jako malo zajednički druže, sudjeluju u raznim društveno – kulturnim aktivnostima, koji nemaju pristupa a neki ni mogućnosti za edukaciju ili bilo kakvu pomoć.

“Cilj našeg udruženja je upravo da se ti mladi ljudi upoznaju, druže kroz razna sportska, kulturna, društvena zbivanja, s ciljem poboljšanja životnih uvjeta u Općini takvih grupa, socijalizacije,edukacije i pripremanja na samostalni životi sl”, kažu za naš portal iz udruženja “Zajedno Kroz Život”.

Iz Udruženja pozivaju sve zainteresirane roditelje da do 15. 3. 2016.godine prijave svoju djecu, dogovore termin, pregled ili dijagnostiku.

„Nalazimo se u prostorijama ŠPORTSKE DVORANE Vitez, preko puta ambulante“.

Za više informacija možete posjetiti web stranicu www.zajednokroz-zivot.weebly.com ili kontaktirati na brojeve telefona 064 42 73 202 ili 063 507 075.

Prethodni članakBrza cesta Lašva – Travnik – Donji Vakuf gradit će se putem koncesije
Sljedeći članakŠmizle i GKM Vitez večeras na 22. Danima hrvatskog pučkog teatra u Hercegovcu (RH)