Dječja predstava “Moja mama je klinceza” GKM-a Vitez u nedjelju na kazališnim danima

Gradsko kazalište mladih Vitez zaključit će svojom predstavom “Moja mama je klinceza” treći vikend kazališnih dana u Vitezu. Predstava GKM-a Vitez koja je proglašena najuspješnijom dječjom predstavom u BiH publici će biti predstavljena u nedjelju, 20. studenog 2016. godine, s početkom u 19,30 sati. 

Ovaj kazališni vikend članovi GKM-a Vitez posvetili su obilježavanju Europske noći kazališta, sa najsadržajnijim programom u BiH, U Vitezu je ukupno izvedeno 6 predstava, a vrijedi istaknuti kako je i ansambl predstave “Don Quijote” GKM-a VItez nastupio u sklopu obilježavanja Europske noći kazališta u Hrvatskoj, u gradu prijatelju Popovači.

U predstavi „Moja mama je klinceza“, GKM-a Vitez igraju: Monika Maros, Sara Šantić, Antonela Alilović, Kristina Lovrinović, Sunčica Strukar, Ines Pavlović, Berna Mišković. Autor teksta je Savo Škobić, redatelj predstave Petar Pejović. Za glazbu i svjetlo su zaduženi Mirna Matković i Antonela Lukić. Fotografiju potpisuje Filip Šarić, grafičko oblikovanje Borislav Sučić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

Prethodni članakMonografija: Novi Travnik između utopije i nostalgije
Sljedeći članakPobjeda boljem Željezničaru