Dinamovi simpatizeri i navijači najavljuju skoro osnivanje Udruge navijača Dinama u Vitezu

Sinoć, 27. veljače 2020. godine entuzijasti, navijači i simpatizeri GNK Dinamo Zagreb iz Viteza, održali su novi sastanak, ovoga puta u proširenom sastavu nego li je bio prvi inicijalni, održan prije nešto više od deset dana.

Na sastanku se razgovaralo o svim aktivnostima koje je potrebno dogovoriti, pripremiti i realizirati s ciljem održavanja Izborne skupštine, gdje će svi zainteresirani za osnivanje Udruge Kluba navijača Dinama Vitez moći birati vodstvo Udruge.

”Želimo laganim koracima, a na zdravim temeljima graditi još jednu pozitivnu priču u Vitezu, a to je osnivanje Udruge Kluba navijača Dinama. Nakon prvog sastanka inicijalnog odbora, na facebook stranici BBB Vitez 1986, zaprimili smo mnogo poruka podrške, pozitivnih komentara, ali i mnogi navijači Dinama kako u Vitezu, tako i oni iz susjednih općina, stavili su se na raspolaganje i žele dati svoj obol u osnivanju Udruge i mnogim drugim aktivnostima glede ove priče. Intenzivirali smo sastanke, razgovaramo o svim idejama, prijedlozima koji nam pristižu te smo nametnuli temu osnivanja Udruge u viteškim kuloarima i za sada smo jako zadovoljni odzivom i podrškom javnosti. Zaključke sa sastanka članovi inicijalnog odbora će izvršiti u danima pred nama, a nova aktivnost dogovorena je za 7-10 dana kada ćemo se sastati u još većem broju i dogovoriti sve detalje oko održavanja Izborne skupštine. Dragi prijatelji, navijači i simpatizeri Dinama, javljajte nam se i dalje, podržite nas, ali i uključimo se svi skupa i oživimo priču da naš Vitez dobije što zaslužuje, Klub navijača Dinama”, poručeno je od članova inicijalnog odbora.

Prethodni članakLadies night i promocija ženskog poduzetništva
Sljedeći članakTRAVNIK: Projekt TREIN će podržati 32 tvrtke u pred start up i start up fazi