Detalji ubojstva u Vraniskoj kod Viteza

U četvrtak navečer, 30. siječnja 2020. godine oko 21,40 sati u PS Vitez je prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu “Ovo malo duše”, u mjestu Vraniska, općina Vitez, S.H., rođen 1980. godine, zadobio povrede nožem. Nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Vitez, isti je upućen u bolnicu Nova Bila, gdje je uslijed zadobijenih povreda preminuo.

Odmah po zaprimanju prijave, na lice mjesta izašli su policijski službenici PS Vitez, koji su potvrdili navode prijave, te pristupili poduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti. Tom prilikom pronađen je i lišen slobode S.B. iz Viteza, koji se sumnjiči da je nožem nanio smrtonosne povrede navedenom.

U suradnji s nadležnim kantonalnim tužilteljstvom, službenici policije poduzimaju uviđajne radnje na licu mjesta, kao i druge mjere i radnje u cilju utvrđivanju činjenica i okolnosti u vezi predmetnog kaznenog djela, potvrđeno je iz MUP-a KSB.

Prema neslužbenim informacijama, ubijen je Sifet Haskić (1980.) iz Večeriske, a ubio ga je Smail Bešo (1977.) iz Vraniske. Motivi ubojstva, odnosno prepirke koja je izbila među njima dvojicom, a nakon koje je Smail ubio Sifeta, još uvijek nisu poznati.

Prethodni članakProgram Tech Boost: novo startup putovanje u SPARKu
Sljedeći članakPripadnik SIPA-e jutros počinio samoubojstvo u prostorijama agencije