Demantirana vijest o borbi Soldića i Khalidova na KSW 60 priredbi, iako..

Iako nismo imali namjeru poigrati se s našim čitateljima povodom jučerašnjeg datuma, na kraju smo to ipak nenamjerno napravili na način da smo mi nasjeli na vijest koju su plasirali neki poljski mediji, a koju nam je prije same objave osobno javio menadžer Roberta Soldića, Ivan Dijaković. Naime, jučer tijekom prijepodneva brojni mediji su prenijeli vijest portala fightsite.hr kako će se Soldić boriti za KSW titulu srednje kategorije protiv Mameda Khalidova te da će se ta borba održati već ovog mjeseca na KSW 60 priredbi. Ta informacija na kraju se ispostavila kao šala, što je na kraju putem svoje Instastory objave očito objasnio i sam Dijaković.

“Nadam se da ste više puta danas pali na foru. Sretan vam svima prvi travnja”, napisao je Dijaković uz svoju objavu iz Pule, gdje se nalazi u društvu Martina Lewandowskog i Zelga Galešića. Srećom, vijest o tome da se oni nalaze u najvećem istarskog gradu, gdje razmatraju mogućnost dolaska KSW priredbe, nije šala. KSW, prema dostupnim informacija, planira ove godine ponosno organizirati priredbu u Hrvatskoj, a upravo bi biser sjevernog Jadrana mogao ugostiti njihovo borilište.

Vijest da ova borba nije planirana za KSW 60 potvrdio je tijekom jučerašnjeg dana za portal Vitez.info i sam Roberto Soldić, kazavši kako je očito riječ o prvotravanjskoj šali.

Službeni demanti večeras je stigao i od strane Soldićevog UFD gyma, također putem Instastoryja.

“Dečki, danas je prvi travnja. 24. travnja neće biti borbe između Khadilova i Soldića. Nemojte biti ljuti. Ono što sad nije, ne znači da uskoro neće biti”, napisali su i na taj način nagovijestili mogućnost skorašnjeg sraza zasigurno dvije najveće zvijezde KSW-a.

Prethodni članakPreporuke stanovništvu na području Federacije BiH
Sljedeći članakVIDEO: Novi vrijedan projekt Udruge Stari grad “Kaštel”