“Đe ti je pita?” GKM-a Vitez i peti put oduševila publiku u Vitezu

Dani kazališta u Vitezu proteklog su vikenda nastavljeni sjajnom komedijom “Đe ti je pita?” Gradskog kazališta mladih Vitez.

Riječ je o jednoj od najuspješnijih i najigranijih predstava Gradskog kazališta mladih Vitez. Ova komedija je rađena po tekstu Antona Drahta, u izvedbi Marina Bikića, a u režiji Marka Mirkovića.

Publika je još jednom u velikoj mjeri napunila Kazališnu dvoranu Vitez i uživala u zbilja maeastralnoj igri Marina Bikića, koji je pokazao kako će ova predstava još dugi niz godina oduševljavati publiku gdje god bude igrana.

Ovo je predstava koja je ispunjena bosanskim humorom, predstava koja odiše bosanskohercegovačkim duhom i temperamentom sažetih u pedesetak minuta.

Publika je burnim pljeskom pozdravila izvedbu Marina Bikića, vrativši ga nekoliko puta na scenu gromoglasnim pljeskom.

Predstava “Đe ti je pita?” već ovoga petka gostuje na sceni Hrvatskog kulturnog centra Nova Bila, dok će “Čudnovate zgode šegrta Hlapića” GKM-a VItez u subotu nastupiti u Sinju. Sljedeća predstava na 11. Danima kazališta u Vitezu je u nedjelju, 15. rujna, kada će Sinjsko pučko kazalište u Vitezu izvesti upravo predstavu “Čudnovate zgode šegrta Hlapića”.