David Omazić, mladi 18-godišnjak iz Viteza, uskoro svira s Acom Sofronijevićem i vrši podučavanje budućih harmonikaša

Osamnaestogodišnji David Omazić mladi je harmonikaš iz Viteza, već dobro poznat javnosti Viteza, ali i Lašvanske Doline.

Ovaj nadareni glazbenik sve je prisutniji na raznim manifestacijama i događajima, a za sebe skromno kaže kako je samo zaljubljenik u glazbeni harmoniku.

“Na početku bih želio spomenuti, prije svega, mog prvog profesora Gorana Gogića, koji me je uveo u svijet glazbe. Daljnje upoznavanje s harmonikom stekao sam kod profesora Amera Šehića Šehe, a obojici sam jako zahvalan na svemu što su me naučili”, zahvalno ističe David za portal Vitez.info.

David je već toliko napredovao i usavršio svoje znanje da već sada podučava mlađe harmonikaše, odnosno početnike na harmonici.

“Poziv svima koji su zainteresirani, usavršite sviranje harmonike! Pokrenuo sam kurs za početnike koji pruža jednostavne lekcije i brze rezultate. Zaronite u svijet melodija i osjetite radost muzičkog stvaralaštva. Pridružite nam se i stvorite svoj prvi muzički hit! Sati se mogu vršiti i online”, ističe David Omazić.

Svi koji se žele prijaviti mogu to učiniti putem mobitela na broj +387 63 122 279 ili na instagram profilu @david.omazic.

Na koncu pitali smo ga nikoji su mu budući planovi, a David nam je pomalo samozatajno otkrio jednu ekskluzivnu informaciju.

“Svaki dan nastojim raditi na sebi i usavršavati se, ali evo ovim putem bih i istaknuo kako ću u skorije vrijeme snimati pjesme i kola s vrhunskim harmonikašem, Aleksandrom Acom Sofronijevićem, uz pratnju njegovog orkestra, što je za mene iznimno velika stvar i priznanje” zaključio je na kraju, ovom sjajnom informacijom, naš razgovor David Omazić.