Danijel Vrebac – Dado podnio ostavku na mjesto predsjednika ŽO HČSP ŽSB

Na naš redakcijski mail stiglo je priopćenje kojega potpisuje predsjednik ŽO HČSB ŽSB, Danijel Vrebac – Dado.

Predmet priopćenja je ostavka na mjesto predsjednika ŽO HČSP-a Županija Srednja Bosna.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Poštovani predsjedniče stranke poštovane stranačke kolege i simpatizeri stranke dana 24. rujna 2012. godine podnio sam neopozivu ostavku na mjesto predsjednika ŽO HČSP-a ŽSB.

Zbog nesuglasica s rukovodstvom stranke, međusobnog nerazumijevanja, neuvažavanja i slabe komunikacije te nemogućnosti da se bilo što promjeni u bližoj budućnosti, a glede naših različitih stavova o vođenju izborne kampanje i neslaganja oko vođenja politike naše stranke odlučio sam se na ovaj potez.

Molim sve potencijalne birače koji su imali namjeru da svoj glas daju meni koji sam na listi HČSP-a za Općinsko vijeće Vitez, pod rednim br. 3, to NE čine.

Neka daju svoj glas nekome drugome i neka na izbore izađu u što većem broju, kako mladi, koji do sad nisu glasovali, tako i sve generacije pa da naprave jedan veliki iskorak u rješavanju svoje budućnosti. Neka glasuju po svome osobnom uvjerenju za vijećnike i za načelnika u Vitezu, Novom Travniku, Busovači i svim općinama Županije Središnja Bosna i neka glasuju onako kako oni osjećaju da treba biti. Neka nisu nagovoreni i stav neke političke partije ili pojedinaca ne mora biti i Vaš osobni stav”, stoji u priopćenju kojega potpisuje Danijel Vrebac – Dado.