Danijel Strukar i Zenira Bektaš,članovi KK Mladost Vitez proglašeni najuspješnijim sportašima

Sinoć 08.04.2022. godine, u kongresnoj sali hotela Central u Vitezu, održana je manifestacija „Izbor sportiste općine Vitez za 2021 godinu“ na kojoj su proglašeni najuspješniji sportaši i sportašice u pojedinačnim i ekipnim sportovima.

Karate klubu „Mladost“ Vitez dodjeljeno je 10 značajnih  priznanja.

Priznanja su primili Spahić Belmin u kategoriji najuspješniji pionir u pojedinačnom sportu, Edna Jusufbašić u kategoriji najuspješnija pionirka u pojedinačnom sportu, Hamza Adilović u kategoriji najperspektivniji sportaš, Nadja Žigonja najperspektivnija sportašica, Tea Pavlović  u kategoriji najuspješnija  kadetkinja u pojedinačnom sportu, Hurem Adnan  u kategoriji najuspješniji trener u pojedinačnom sportu, Peskić Edin najuspješniji sportski radnik i  Laris Bešić u kategoriji sportaša sa tjelesnim oštećenjem.                                            Zenira Bektaš u kategoriji najuspješnija sportašica općine Vitez kao i Danijel Strukar kao najuspješniji sportaš općine Vitez.

Ovo su izuzetno važna priznanja za ove kao i za sve druge sportiste koji su predhodnu godinu dana,  u izuzetno teškom vremenu za sve nas ,  svoje vrijeme i trud ulagali u sport i postizali vrhunske rezultate. Istim tempom su nastavili i ove godine .

Šef stručnog štaba, Aldin Adilović, prezadovoljan je  činjenicom da je ova manifestacija protekla u znaku karate kluba „Mladost“ Vitez i  uputio je iskrene čestitke svim dobitnicima priznanja na Izboru sportiste općine Vitez.