Đani Stipaničev na Napretkovom Božićnom koncertu u Jajcu

Hrvatsko kulturno društvo Napredak podružnica Jajce i ove godine organizira Tradicionalni Božićni koncert koji će se održati 17. prosinca 2016. godine u Domu kulture s početkom u 18.00 sati.

Gost koncerta je Đani Stipaničev, poznati hrvatski kazališni tenor – bariton, zvijezda domaćih rock opera i mjuzikala, široj javnosti poznat po svojim vokalnim sposobnostima i kazališnim angažmanima. Pored Đanija Stipaničeva nastupit će i Napretkov zbor Nikola Šop, Napretkov mandolinski sastav Stjepan Tomašević, Veliki crkveni zbor te zbor Frame Jajce.

Nakon koncerta nastavit će se druženje uz božićne pjesme, kuhano vino i čaj kod Napretkovog božićnog drvca, gdje će se održati i božićni sajam na kojem svoje radove izložiti Frama Jajce, Frama Podmilačje, Srednja strukovna škola Jajce, Napretkova sekcija kućna radinost, molitvena zajednica Vjera i Svjetlost iz Podmilačja, zajednica žena Kraljica Katarina Kosača, jajačke pekare te sarajevski Klas.

Sretni smo da Božićni program raste iz godine u godinu te se svake godine povećava broj izlagača na Božićnom sajmu. To je sve moguće zahvaljujući našim sponzorima i dobročiniteljima koji nam iz godine u godinu pomažu. Ove godine HKD Napredak podružnica Jajce s Udrugom kralj Stjepan Tomašević organizira prošireni Božićni program pod nazivom „Božić u kraljevskom gradu“. U utorak 13. prosinca 2016. godine će djeca iz JU Dječji vrtić „Bare“ Jajce ukrasiti Božićno drvce ispred Doma kulture u Jajcu.

U sklopu programa izvest će se i dvije kazališne predstave. Prva predstava pod nazivom „Rodijaci“ bit će prikazana 18. prosinca 2016. godine (nedjelja) u Domu kulture s početkom u 18.30 sati, dok će se druga predstava pod nazivom „Ja sam dama“ prikazati 19. prosinca 2016. godine (ponedjeljak) u Domu kulture s početkom u 18.30 sati.

HKD Napredak poziva sve građane Jajca da posjete Napretkov Tradicionalni Božićni koncert u sklopu programa „Božić u kraljevskom gradu“ kao i sve što će se održavati tijekom sljedećih nekoliko dana

Prethodni članakBusovača: Potrebna krojačica s radnim iskustvom
Sljedeći članakBusovača: Promovirana knjiga ‘Rumba za Zdenku K.’ Željka Kocaja