Dani kazališta: U petak nastupa Dramski studio D.A.S.K.E. iz Laktaša

Nakon više nego uspješnog dosadašnjeg dijela ovogodišnjih kazališnih dana u Vitezu, koje organiziraju Udruga mladih “Enter” i Gradsko kazalište mladih Vitez, publika će već u petak, 11. studenog imati priliku pogledati novu predstavu.

Ovoga puta publici u Vitezu će se predstaviti glumci Dramskog studija D.A.S.K.E. iz Laktaša, s predstavom “Privid i stvarnost”, a zanimljivo je kako će ju premijerno izvesti baš u Vitezu. Predstava će biti izvedena u kazališnoj dvorani Vitez, s početkom u 19,00 sati.

Predstava je bazirana na ispovijestima glumaca i aktualnoj situaciji u našoj zemlji te pojedincima koji se u njoj nalaze. Predstavu je režirao Duško Lončar, a u predstavi igraju: Danijela Marković, Ivana Lakić, Vojo Bundalo, Vladimir Grbić, Dajana Vuković, Željko Svitlica, Tanja Savić, Danijel Bartulović, Bojana Knežević, Nenad Jurišić, Ognjen Todorović i Slobodan Gluvajić.

Glumci iz Laktaša su i protekle godine nastupili na kazališnim danima u Vitezu te ostavili odličan dojam izvedbom predstave “Kako se pravi pozorište”. Ovo će svakako biti odlična pozivnica svim zaljubljenicima kazališta da u petak pogledaju ovu predstavu.nim danima u Vitezu te ostavili odličan dojam izvedbom predstave “Kako se pravi pozorište”. Ovo će svakako biti odlična pozivnica svim zaljubljenicima kazališta da u petak pogledaju ovu predstavu.