Danas počinje prodaja ulaznica za Ligu prvaka

Danas u 11 sati počinje pretprodaja ulaznica za 1. kolo Lige prvaka, kada će Dinamo igrati protiv talijanskog kluba Atalanta. Susret je na rasporedu u srijedu, 18. rujna od 21 sat na stadionu Maksimir.

Ulaznice će u pretprodaji biti znatno povoljnije od cijena na dan utakmice.

Ulaznice će se danas od 11 sati također, moći kupiti i putem interneta na www.ulaznice.hr. U online prodaji bit će ulaznice za tribine sjever dolje, sjever gore, istok, zapad gore i zapad dolje.

Ulaznice kupljene putem interneta navijači sami printaju/ispisuju kod kuće i s tom isprintanom ulaznicom ulaze na stadion Maksimir. Nije potrebno preuzimanje ulaznice na Ticket pointu.

PRETPRODAJA ULAZNICA (12.9.-17.9.)
Tribina sjever dolje 120 kn
Tribina sjever gore 120 kn
Tribina istok 200 kn
Tribina zapad gore 200 kn
Tribina zapad dolje 300 kn

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (18.9.)
Tribina sjever dolje 150 kn
Tribina sjever gore 150 kn
Tribina istok 250 kn
Tribina zapad gore 250 kn
Tribina zapad dolje 400 kn

Ulaznice za tribinu Jug za gostujuće navijače moguće je kupiti isključivo preko kluba Atalanta BC.

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve navijače bit će predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime.

Ulazi stadiona Maksimir na dan utakmice bit će otvoreni od 19 sati.

Iz Dinama su pozvali sve navijače, posjetitelje i građane na fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon velike utakmice Lige prvaka. Također, pozvali su i na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.