Dan zaljubljenih u dm-u: MI dijelimo ljubav i volimo srcem

Iako nam se čini da je danas jednostavno uputiti lijepe želje i iskazati ljubav uz pomoć pametne tehnologije, kada želimo nešto personalizirano poslati zapitamo se – što sad? Čini nam se da su neki stari, romantični načini iskazivanja ljubavi iščeznuli. Pisma odavno već ne pišemo, tek tu i tamo s odmora iz daleke zemlje pošaljemo razglednicu. No, i to vrlo rijetko. Fotografije prelijepih destinacija s prijateljima radije podijelimo putem Facebooka, Instagrama ili drugih društvenih platformi.

Ipak, vjerujemo da bi mnoge obradovala čestitka pristigla na adresu pisana vlastitom rukom, malo srce u dnu kod potpisa… Dan zaljubljenih idealna je prilika da probudimo romantičara u nama. Od 1.2. do 8.2. u svim dm prodavaonicama besplatno preuzmite posebno izrađene čestitke. U dm prodavaonici ili kod kuće, napišite poruku voljenoj osobi, adresirajte je i najkasnije do 8.2. ubacite čestitku u predviđenu kutiju u dm prodavaonicama. dm će se potruditi da Vaša čestitka do Dana zaljubljenih stigne na željenu adresu.

Pripreme za Dan zaljubljenih u dm-u su i u znaku nagrađivanja. Ukoliko sa svojom boljom polovicom naiđete na dm klupu za zaljubljene, zajedno se uslikajte, fotografiju postavite na dm facebook stranicu ili Instagram profil uz #MIdijelimoljubav i na taj način sudjelujte u nagrađivanju. Pet sretnih parova na Facebooku te pet sretnih parova na Instagramu, osvojit će zajedničku kupovinu u vrijednosti od 50 KM u dm prodavaonicama.

Nakon završetka aktivnosti dm klupe bit će poklonjene OŠ Brčanska Malta u Tuzli. Postavljanje klupa u dvorište bio je projekt koji je ova škola prijavila na inicijativu dm {ZAJEDNO} za bolje sutra. Tako će ovaj projekt biti dodatno podržan uz deset prvobitno odabranih.

Iznenađenjima ovdje nije kraj, od 8.2. do 14.2. pronađite i posebnu ponudu parfema sniženih do 35%, kao i brojna sniženja make up proizvoda od 10.2 do 14.2. Ove godine ne štedite na romantici i učinite Dan zaljubljenih posebnim za vaše voljene! Više informacija potražite na www.dm-drogeriemarkt.ba.

Prethodni članakBašić donio prvi bod BiH u Davis Cupu
Sljedeći članakNE PROPUSTITE: Pred nama je drugi Žuja Winter Music Fest u FC BiH