Dan velikih kino hitova u Vitezu

Filmofili u Vitezu ponovno su došli na svoje, naime 15. kolovoza Radio Vitez organizira projekcije velikih kino hitova Jason Bourne – First Look i dječji hit Tajne avanture kućnih ljubimaca.

- REKLAMA -

Tajne avanture kućnih ljubimaca 3D sinkroniziran: 18:30 

Sinkronizan u 3D tehnici od tipova koji su nam donijeli franšizu “Despicable Me”. Kao peti zajednički dugometražni animirani film, Illumination Entertainment i Universal Pictures predstavljaju „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, komediju o životima naših kućnih ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu svaki dan.

Jason Bourne: 20:30 

Paul Greengrass, redatelj filmova Bourneova nadmoć i Bourneov ultimatum, ponovo se pridružuje Damonu i režira novi nastavak Bourneove globalno popularne franšize studija Universal, u kojem će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaći iz sjene. U novom filmu, Damonu će se pridružiti Alicia Vikander, Vincent Cassel i Tommy Lee Jones, dok će Julia Stiles reprizirati svoju ulogu u ovom super-popularnom serijalu. Serijal o Bourneu, sniman prema knjigama Roberta Ludluma, postavio je nove standarde za cjelokupni žanr akcijskih filmova u smislu akcijske koreografije, prizora potjere i zamršenih obrata i zato vjerujemo da vas ni ovaj nastavak neće razočarati.

Mjesec Ambyente