“Da zovem nekoga tko ima hrvatsku ili neku drugu putovnicu? Neću!”

Uz upitnog Spahića, Sušić neće moći računati na Ermina Bičakčića, te Gorana Zakarića, a ranije mu je, također zbog ozljede, s popisa otpao Sejad Salihović.

Safet Sušić priprema momčad za utakmice protiv Walesa i Belgije. Protiv Balea u prvoj, a Hazarda u drugoj, kao nositelja igre Džeko i ekipa morati će upregnuti svu snagu kako bi izbrisali ružan poraz od Cipra na Bilinom polju i vratili se na pobjednički kolosijek kako bi bili u igri za još jedno veliko natjecanje piše Večernji.ba.

No izbornik Pape ponovno je u problemima. Upitno je što će biti s Emirom Spahićem. Izbornik umiruje javnost.

Ono što ja od početka znam je da je Spahić ozlijeđen. Iz njegovog kluba su nas obavijestili da je posljednje dvije utakmice igrao pod injekcijama. I sam Emir me informirao o tome, ali je, također, dodao da njegov nastup ne bi trebao biti upitan – tvrdi izbornik.

No, uz upitnog Spahića, Sušić neće moći računati na Ermina Bičakčića, te Gorana Zakarića, a ranije mu je, također zbog ozljede, s popisa otpao Sejad Salihović. Unatoč tome, Pape neće širiti spisak, premda je ostao na 21 igraču. I zbog toga je danas pogubio živce.

Što da radim, da zovem nekoga tko ima hrvatsku ili neku drugu putovnicu? Da samo zato nekoga pozivam, neću. Na klupi ćemo u svakom slučaju imati dovoljno igrača. Na Wales i Belgiju idemo s postojećim snagama, s nadom da ćemo popraviti dojam iz prve utakmice – ustvrdio je bosanskohercegovački izbornik.

Izvor

Prethodni članakOsvojili bod a mogli i pobijediti
Sljedeći članakKod Buhinih kuća nastradala pješakinja