CRVENA JABUKA pjeva na proslavi 25 godina Radio Viteza

Popularni bend Crvena jabuka pjevat će na proslavi 25 godina Radio Viteza, sredinom lipnja ove godine. To je danas službeno potvrđeno na facebook stranici Radio Viteza, a posjetitelje očekuje velik broj iznenađenja i sadržaja. 

“Dragi svi, u četvrtak, 15.6.2017. godine, proslavit ćemo 25 godina neprekinutog djelovanja Radio Viteza! Bit će to fešta za sve! Gradski trg je mjesto održavanja, a očekuje vas mnoštvo zanimljivih i zabavnih sadržaja! Uz ostalo, najavljujemo nastupe vrhunskih viteških glazbenika – Jandrić benda, Libero benda, benda Exponent, te Viteških akorda, Orkestra harmonika HKD “Napredak” i DJ Lorena! Vrhunac večeri je koncert CRVENE JABUKE na Gradskom trgu u Vitezu!

To neće biti sve! Očekuje vas i 25 nagrada za 25 godina našeg postojanja! Tu je i posebno vrijedna nagrada za naše fb pratitelje i prijatelje – polaganje vozačkog ispita”, naveli su u objavi iz Radio Viteza.

Više detalja bit će poznato u danima koji slijede, a Radio Vitez će još jednom potvrditi svoj slogan “Mi prodajemo zrak, a ne maglu”.

Veselimo se i nestrpljivo iščekujemo sredinu lipnja i ovaj spektakularni događaj koji je pred nama.

Prethodni članak“Bijeli put” i u Mostaru
Sljedeći članakVitežanka Dora Ćosić prvakinja je BiH u stolnom tenisu