CRVENA JABUKA pjeva na proslavi 25 godina Radio Viteza

0

Popularni bend Crvena jabuka pjevat će na proslavi 25 godina Radio Viteza, sredinom lipnja ove godine. To je danas službeno potvrđeno na facebook stranici Radio Viteza, a posjetitelje očekuje velik broj iznenađenja i sadržaja. 

“Dragi svi, u četvrtak, 15.6.2017. godine, proslavit ćemo 25 godina neprekinutog djelovanja Radio Viteza! Bit će to fešta za sve! Gradski trg je mjesto održavanja, a očekuje vas mnoštvo zanimljivih i zabavnih sadržaja! Uz ostalo, najavljujemo nastupe vrhunskih viteških glazbenika – Jandrić benda, Libero benda, benda Exponent, te Viteških akorda, Orkestra harmonika HKD “Napredak” i DJ Lorena! Vrhunac večeri je koncert CRVENE JABUKE na Gradskom trgu u Vitezu!

To neće biti sve! Očekuje vas i 25 nagrada za 25 godina našeg postojanja! Tu je i posebno vrijedna nagrada za naše fb pratitelje i prijatelje – polaganje vozačkog ispita”, naveli su u objavi iz Radio Viteza.

Više detalja bit će poznato u danima koji slijede, a Radio Vitez će još jednom potvrditi svoj slogan “Mi prodajemo zrak, a ne maglu”.

Veselimo se i nestrpljivo iščekujemo sredinu lipnja i ovaj spektakularni događaj koji je pred nama.

FIS - Kolekcija jesen / zima 2017
Share.

Comments are closed.