Crni vikend na prometnicama Središnje Bosne

Tijekom proteklog vikenda proteklom vikendu, na području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna prijavljeno je 21 krivičnih djela, a evidentirano je 7 narušavanja javnog reda i mira. Dogodile su se 22 prometne nesreće, u kojima je 1 osoba smrtno stradala, 5 osoba teže i 6 lakše povrijeđeno.

U petak, 23. rujna 2011. godine u 1,00 sati Policijskoj stanici Travnik je prijavljeno da je u mjestu Donje Putičevo, općina Travnik, izbio požar na dva teretna motorna vozila u vlasništvu poduzeća „Ekotok“ iz Travnika koje su radnici navedene firme ugasili. Uviđaj su izvršili službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

U subotu, 24. rujna 2011. godine u 7,40 sati Policijskoj stanici Travnik M.L. iz Novog Travnika je prijavio da je ukradeno vozilo marke „Škoda Fabia“, koje se nalazilo u Novom Travniku, a vlasništvo je poduzeća „Foring“ d.o.o. Uviđaj su izvršili službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

U nedjelju, 25. rujna 2011. godine u 03,25 sati, u mjestu Draga, općina Busovača dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo (slijetanje s puta) marke „JETTA“, kojim je upravljao vozač M.L. iz Busovače i putnici B.B. i D.B. iz Busovače. U nezgodi je putnik D.B. iz Busovače zadobio povrede gdje je u Domu zdravlja Busovača konstatirana smrt. Uviđaj su izvršili službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Kiseljak. Daljnji postupak je u tijeku.