Čović u radnom posjetu Središnjoj Bosni

Predsjednik HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović boravit će u četvrtak, 2. veljače 2012. godine u radnom posjetu općini Bugojno gdje će razgovarati s predsjednicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata HVO H-B Srednjobosanske županije i općine Bugojno, te vodstvom i članovima Županijskog odbora HDZ BiH Središnja Bosna, predsjednicima općinskih odbora HDZ BiH u Županiji središnja Bosna, ministrima u Vladi ŽSB imenovanim na prijedlog HDZ BiH, načelnicima općina i predsjedateljima općinskih vijeća iz reda HDZ BiH u SBŽ-u, priopćeno je danas iz ŽO HDZ BIH SBŽ.

Prema protokolu u 12,00 sati će biti održan sastanak predsjednika HDZ BiH prof. dr. Dragana Čovića s predsjednicima udruga Domovinskog rata HVO H-B Županije Središnja Bosna i općine Bugojno.
Nakon toga, uslijediti će proširena sjednica ŽO HDZ BiH SBŽ, s predsjednicima OO HDZ BiH SBŽ, ministrima u Vladi SBŽ-a imenovanim na prijedlog HDZ BIH, načelnicima općina i predsjedateljima općinskih vijeća iz reda HDZ BIH općina u SBŽ-u, uz nazočnost predsjednika HDZ BiH prof. dr. Dragana Čovića.

U 14,30 sati održati će se konferencija za novinare, nakon čega će predsjednik HDZ BIH prof. dr. Dragan Čović u Župnom uredu sv. Ante Padovanskog u Bugojnu razgovarati sa župnikom fra Vinkom Sičajom.