Cm stigao u Mepas Mall u Mostaru

Najveći domaći drogerijski lanac trgovina-cm, u četvrtak, 6.4. otvorio je vrata svojim vjernim kupcima u omiljenoj shopping destinaciji u Mostaru,Mepas Mall-u. Na trećem katu ovog tržnog centra, na površini od 360 m2, prepoznatljiva je ponuda ali i više od toga: parfemi te dekorativna i preparativna kozmetika visoko- selektivnih brendova, te poznata imena kozmetike  koja je već više od trinaest godina dostupna u cm poslovnicama širom BiH.

Svečano otvorenje obilježila je posjeta velikog broja kupaca, koji su uživali u mnogobrojnim pogodnostima: odličnim popustima, lijepim i vrijednim poklonima, besplatnom šminkanju…

cm je povodom otvorenja četvrte poslovnice u Mostaru, donirao 1000 KM Udruzi za Down sindrom koja je aktivna na području ovoga grada. Donatorski vaučer predsjedniku Udruge Igoru Lediću, uručila je direktorica prodaje i marketinga poduzeća cm, Daria Drmić.

U novom cm-u u Mostaru,  uposleno je osam djelatnica a u narednom periodu, otvaranjem novih poslovnica, šansu za posao dobit će još građana BiH.

Prethodni članakVelika proljetna akcija u Ecosu
Sljedeći članakPremijera filma “Bijeli put” u crkvi sv. Duha u Novoj Biloj