Članovi Udruge ‘Volim Vitez’ podijelili više stotina eko vrećica

Članovi Udruge „Volim Vitez“ nastavili su niz realiziranih projekata te su ovoga puta organizirali prigodno druženje sa sumještanima na Gradskoj tržnici i lokalnom trgu i tom prigodom podijelili više stotina eko vrećica.

Članovi Udruge od jutarnjih sati na tržnici su izazvali pozitivne reakcije zainteresiranih kupaca koji tradicionalno u Vitezu utorkom i subotom obilaze domaće poljoprivredne proizvođače i sve vjerne kupce nagradili s eko vrećicom koja nosi natpis „Moja eko vrećica“.

“Današnjom akcijom nastojali smo skrenuti pozornost na važnost prestanka korištenja plastičnih vrećica koje je potrebno zamijeniti upravo ekološki prihvatljivim koji imaju i bolju izdržljivost. Posebno smo zadovoljni ovim projektom jer su reakcije sugrađana i više nego odlične”, kazao je Marko Lovrinović, voditelj ovoga projekta.

Inače ovo je četvrti u nizu projekt kojega je Udruga „Volim Vitez“ provela u posljednja četiri tjedna, a u rujnu je realizirana donacija informatičke opreme za Osnovnu školu „Vitez“, obilježen je Međunarodni dan starijih osoba te je izgrađeno i otvoreno dječje igralište.