Članovi Torcide Vitez potpisali donorske kartice i dali potporu kampanji darivanja organa u BiH

Klub navijača Hajduka Torcida Vitez u suradnji s Udrugom dijaliziranih i transplantiranih bolesnika F BiH organizirao je javnu tribinu pod nazivom “Darivanje organa – Novi život na dar”. 

Tribina je održana u caffe-u “Coin” u Vitezu, a gost predavač je bio Tomislav Žuljević, predsjednik Udruge dijaliziranih i transplantiranih bolesnika F BiH.
Teme kojih se Žuljević dotaknuo tijekom izlaganja bile su: unutarnji organi, bolest, prevencija, liječenje, transplantacija, darivanje organa, donorska kartica.

U sklopu tribine prikazana su dva kratka filma, a valja naglasiti kako je tribina bila interaktivna. Kroz izlaganje Žuljević se osvrnuo i na brojna pitanja koja su nazočni postavljali, a izlaganje je završio s čuvenim “Hajduk živi vječno”, što su brojni pripadnici viteške Torcide pozdravili burnim pljeskom, što je bio slučaj i nekoliko puta tijekom same tribine.

Nakon što je završeno izlaganje uz prikazana dva kratka filma svi nazočni su potpisali donatorske kartice, kojima su podržali kampanju darivanja organa u BiH.

Prethodni članakMinistrica Pendeš u Zagrebu s ministrom obrane i potpredsjednikom Vlade Hrvatske Krstičevićem
Sljedeći članakSedma debata “Lokalna zajednica prEUzima inicijativu” održana u Vitezu