Članovi GKM Vitez sudjelovali na trodnevnom edukativnom kampu u Višegradu

U Višegradu je proteklog vikenda organiziran edukativni kamp u okviru projekta “Next”, u suradnji s teatrom mladih “Dis” iz Banjaluke, koji je okupio oko 40 sudionika iz Banjaluke, Prnjavora, Mostara, Ljubinja, Viteza, Goražda i Višegrada.

Gradsko kazalište mladih Vitez predstavljali su mladi članovi Ana Dragozet, Matea Bošnjak, Nives Glavaš i Filip Križanac, predvođeni voditeljem GKM Vitez, Ivanom Sajevićem.

“Presretna sam što sam imala priliku biti među sretnicima koji su sudjelovali u radu edukativnog kampa. Puno toga smo naučili što ćemo moći primjeniti u radu kroz kazalište, ali i životu uopće. Hvala našim domaćinima, sve je bilo odlično, od smještaja, do neponovljivog ambijenta koji nudi Višegrad sa svojom čuprijom i Andrićgradom”, kazala je nakon povratka iz Višegrada za vitez.info Ana Dragozet, članica GKM Vitez.

Organizator kampa u Višegradu Bojana Podgorica rekla je da je tema neformalna edukacija mladih o aktuelnim problemima u društvu, korištenjem dramskih tehnika.

“Kamp otvara različite mogućnosti za dalju suradnju mladih u okviru teatra BiH, a svi sudionici su tijekom ovog druženja imali priliku proširiti svoja znanja o dramskim tehnikama i prevazilaženju problema s kojima se susreću mladi”, rekla je Podgorica.

Sudionici radionica imali su priliku pogledati vrlo zanimljivu i kvalitetnu dječju predstavu “Sedam Snežana i patuljak”, u kojoj su igrali učenici Osnovne škole “Vuk Karadžić” iz Višegrada.

Prethodni članakMolitva za ozdravljenje u Gromiljaku
Sljedeći članakSusret starih sportskih prijatelja