Ćiro: Moram se pokazati u pravom svjetlu…

blazevic-ciro

blazevic-ciroMnoge je iznenadila vijest da Miroslav Ćiro Blažević sjeda na klupu tuzlanske Slobode, trećeplasirane ekipe Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine. Ugovor je potpisan na šest mjeseci uz mogućnost produživanja istog. Blažević se oglasio nakon preuzimanja crveno – crnih otkrio je i šta ga je motiviralo da preuzme Slobodu.

“Zvali su me i u moj Travnik, koji je premijerligaš. Međutim, Sloboda se javila prva i nisam je mogao, htio ni smio izigrati”, rekao je Blažević čije riječi prenose Sportske novosti.

Ćiru je mnogo oduševio i predsjednik Slobode, Azmir Husić.

“Čovjek me oduševio pogledom i ambicijom. Grad ga slijedi, posrijedi je homogena sredina i sad je sve na meni. Moram se pokazati u pravom svjetlu i tom klubu vratiti slavu kakvu je imao u yu-ligi, kad je Tušanj bio neosvojiv!”, dodao je “trener svih trenera”

Blažević je najavio da će na pripreme koje startaju 17. siječnja vjerojatno otići u Poreč, te je istakao da u prvenstvu neće biti lako.

“Činjenica je da Jedinstvo Bihać bježi pet bodova, a Bratstvo Gračenica jedan, nama je za petama Rudar Kakanj. Neće biti lako, ali uvjeren sam da prolazimo”, rekao je Ćiro.

Nekadašnji trener reprezentacije Bosne i Hercegovine rekao da je da mu je drago što se vraća u našu državu.

“Drago mi je što se vraćam u Bosnu, u kojoj su Robert Jarni, Ante Miše i Branko Karačić. Možda dođe i Branko Ivanković, za koga u Hrvatskoj nema posla. Ima za Zorana Mamića, dečka bez ikakvih kvalifikacija iza kojeg stoji samo svemoćni brat”, dodao je Ćiro za Sportske novosti.