U četvrtak velika rođendanska zabava Radio Viteza uz CRVENU JABUKU

Radio Vitez u četvrtak, 15. lipnja, slavi 25 godina svog postojanja i rada, a povodom toga na Gradskom trgu u Vitezu, bit će priređeno mnoštvo zanimljivih i zabavnih sadržaja.

Posjetitelje očekuju nastupi lokalnih glazbenika, a šlag na kraju bit će koncert Crvene jabuke.

Sprema se velika fešta, najavljuju iz Radio Viteza.

Program će izgledati ovako: od 15 do 18 sati je kotlijada, dok je glazbeno-zabavni program predviđen od 18 sati, uz nastup Jandrić benda, Libero banda, Exponenta, Viteških akorda, orkestra harmonika HKD “Napredak” Vitez, DJ Lorena, a vrhunac zabave je koncert Crvene jabuke s početkom u 21 sat.

Radio Vitez je s emitiranjem programa počeo još u travnju 1992. godine iz podrumskih prostorija zgrade općine Vitez. Kao službeni datum početka rada je 15. lipnja 1992., a od tada se počelo raditi u boljim uvjetima i na profesionalnoj opremi.

“U ovih 25 godina prošli smo kroz različite faze rada, a ono što čini konstantu, je želja za stvaranjem programskih standarda i pridržavanje temeljnih postavki naše profesije. Danas je to teško, jer živimo u vremenu pada istinskih vrijednosti i najlakše bi bilo “utopiti” se u prosjek, te povlađivati masovnom ukusu, ali to nije naš put. ”Jer mi prodajem zrak, a ne maglu”, poručuju iz Radio Viteza!

Prethodni članakGodišnji koncert OGŠ Jakova Gotovca Novi Travnik, P.O. Vitez
Sljedeći članakSPEKTAKL: Večeras se u osmini finala EMF Euro 2017. sastaju BiH i Hrvatska