Čestitka ministra Domića povodom početka nove školske godine

Ministar obrazovanja, znanosti, kulture i športa Kantona Središnja Bosna Bojan Domić uputio je čestitku učenicima, prosvjetnim djelatnicima i roditeljima povodom početka nove školske godine.

“Dragi učenici, nastavnici i roditelji, danas u Kantonu Središnja Bosna počinje nova školska godina što je za sve nas veliki događaj, izazov i odgovornost.

Posebnu pažnju i čestitke upućujemo najmlađim školarcima, našim prvačićima, koji prvi put sjedaju u školske klupe.

Dragi učenici želimo vam što bolji uspjeh u ovoj školskoj godini, da sve poteškoće savladate uspješno, postižete odlične rezultate i hrabro idete putem obrazovanja, znanosti i kvaliteta.

Uvažavajte svoje nastavnike, ispunjavajte svoje zadatke i trudite se da budete ponos i primjer, prije svega vašim roditeljima/starateljima, ali i kompletnoj društvenoj zajednici.

Nadamo se da će vas na putu znanja pratiti najbolji rezultati, sreća i zdravlje.

Dragi roditelji/staratelji vaša uloga u razvoju vašeg djeteta je nezamjenjiva. Uključite se u svom punom kapacitetu u obrazovanje svoje djece i budite partneri školama. Samo svi zajedno, učenici, nastavnici i roditelji mogu doprinijeti razvoju punog potencijala djeteta, uvažavajući mogućnosti i različitosti svakog djeteta.

Svim učenicima, nastavnicima i roditeljima čestitamo početak školske 2019./2020. godine. Neka vas prati zdravlje i sreća”, čestitka je ministra Domića.

Prethodni članakŠahovski klub “Vitez 2013.” peti na prvenstvu Herceg Bosne
Sljedeći članakPredstavom „Lova iz snova“ otvoreni 11. Dani kazališta „Vitez 2019“