ČESTITAMO: Vitomir Grebenar novi predsjednik Hrvatskog planinarskog društva “Vitez”

Sinoć je u planinarskom domu HPD “Vitez”, u Zaselju, održana redovita Izvještajno-izborna Skupština ovoga društva.

Nakon izbora radnog tijela i usvajanju dnevnog reda koji je sačinjavao 10 točaka, pristupilo se realizaciji Skupštine. Predsjednica društva Dragana Sivonjić podnijela je isrpno izvješće o radu za 2020. osvrčući se djelimično i na aktivnosti u njenom četverogodišnjem mandatu, kojih je bilo zaista jako mnogo. Financijsko izvješće pročitai je rizničar društva Jozo Grebenar.

Izvješće Nadzornog odbora podnio je Vlado Ivišić, a Suda časti Mara Gudelj. Sva Izvješća su usvojena jednoglasno.

Nakon Izvještajnog djela Skupštine pristupilo se izbornom dijelu. Svi nazočni su dobili listiće sa popisom kandidata za upravna tjela društva. Glasovanje je bilo tajno i brzo je završilo za razliku od povjerenstva za brojanje, koje je potrajalo, u sastavu Anto Toljušić predsjednik te članovi Mara Gudelj i Vesna Barnjak.

Nakon brojanja, izborne rezultate je pročitao predsjedavajući Skupštine a u novi UO HPD VITEZ su izabrani sljedeći kandidati: Vitomir Grebenar, Vlado Ivišić, Kristijan Rajković, Dragana Sivonjić, Draženko Topalović, Ana Eldić i Mirjana Baškarad.

U nadzorni odbor su izabrani: Anto Ljubić, Anto Bošnjak i Tomislav Kulić, a u Sud časti: Ivan Ivišić, Josip Babić i Marijo Babić

Novi UO se nakon toga kratko povukao na dogovor i jednoglasno odlučiio da će novi predsjednik HPD Vitez biti Vitomir Grebenar.

Na kraju je usvojeni plan i program rada za 2021 kojeg će ipak odrediti stanje sa pandemijom corona virusa. Po završetku službenog djela uslijedila je prigodna zakuska i kratka planinarska zabava.

Čestitamo novoizabranom vodstvu i želimo im puno zdravlja i uspjeha u radu.