ČESTITAMO: Vitežanin Luka Tustonja prešao iz NK “Romari” u HŠK “Zrinjski”

Mladi nogometaš iz Viteza, Luka Tustonja, sada već bivši član Nogometnog kluba “Romari”, prešao je u redove mostarskog Zrinjskog.

“Luka Tustonja (2005.) svoj nogometni razvoj nastavlja u redovima HŠK Zrinjski. Luki želimo uspješnu i dugu nogometnu karijeru”, poručili su iz NK “Romari” Vitez.

Luka je prve nogometne korake napravio u NK “Rijeka”, gdje je velik trag na njegov nogometni razvoj u samom početku ostavio trener Dario Čerkez, a nakon prelaska u NK “Romari” i u nastavku njegove karijere najznačajniju ulogu je odigrao trener Boris Grbavac. Naravno, Luki su pomogli i mnogi drugi, što on ne krije i rado ističe.

“Hvala prije svih mojim suigračima, svim trenerima, ali i rukovodstvu NK Romari na svemu dobrom i lijepom što smo zajedno prošli. Romari će zauvijek ostati u mom srcu, kao klub koji je doprinio da se razvijem u nogometnom, ali i ljudskom smislu. Hvala i NK Rijeka, kao i svima u ovom klubu, gdje sam načinio prve nogometne korake. Radujem se dolasku u Zrinjski, koji je bez dileme najveći klub u BIH, kao i novim izazovima koji su ispred mene”, poručio je iz Mostara za portal Vitez.info mladi Luka Tustonja.

Ovo je još jedno u nizu priznanja za Nogometni klub “Romari”, čiji kvalitetan rad sve više dolazi do izražaja. Naravno, velika je to nagrada i mladom Luki Tustonji, čiji je vrijedan i naporan rad nedavno nagrađen pozivom u trening kamp NS BiH.

Bravo Luka, bravo NK “Romari”!

Prethodni članakDječji crteži potpore Banovini
Sljedeći članakMerkel poručila da restriktivne mjere ostaju na snazi do početka travnja