ČESTITAMO: Vitežanin Luka Tustonja dobio poziv za nastupe U17 reprezentacije Bosne i Hercegovine

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine U17 u Skoplju će odigrati prijateljske utakmice s Bugarskom i Sjevernom Makedonijom, priopćeno je na službenoj stranici Nogometnog saveza BiH.

Susret s Bugarskom na programu je 26. ožujka u 11,00 sati, a s domaćinima dva dana kasnije, 28. ožujka, također u 11,00 sati.

Izbornik Nermin Šabić za ove susrete je pozvao 21 igrača, a među njima se nalazi i Vitežanin, Luka Tustonja, dojučerašnji igrač NK „Romari“ iz Viteza, a sada standardni igrač mlade ekipe Zrinjskog iz Mostara.

„Jako sam sretan zbog poziva u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Ovo doživljavam velikim priznanjem za moj dosadašnji rad, a ukazano povjerenje ću nastojati opravdati na najbolji način. Zahvaljujem izborsniku Šabiću na prilici i nestrpljivo očekujem reprezentativno okupljanje“, poručio je je za portal Vitez.info Luka Tustonja.

Na popisu se nalaze: Arman Šutković (Sarajevo), Tarik Karić (Željezničar), Emil Muslić (Azot), Vedad Jakupović (Željezničar), Luka Tustonja (Zrinjski), Đanis Gosto (Velež), Nemanja Rendić (Borac), Ali Pašić (Željezničar), Faris Husić (Sarajevo), Salih Hadžić (Mladost), Savo Šušić (Borac), Marko Kozina (Zrinjski), Bakir Nurković (Sarajevo), Talha Tabaković (Sarajevo), Benjamin Ahmetspahić (Mladost), Ensar Mešić (Sloboda), Ante Prusina (Široki Brijeg), Sergej Damjanić (Borac), Kenan Lamadžema (Sarajevo), Marko Brkić (Borac), David Čamber (Zrinjski).

Igrači će se okupiti 22. ožujka u Odžaku, gdje će se pripremati do polaska u Skoplje 25. ožujka.

Prethodni članakDodijeljena nagrada Amelu Tuki za najboljeg sportistu BiH u 2020. godini
Sljedeći članakBUGOJNO: Posljednji ispraćaj trojice iz skupine od 19 nasilno odvedenih hrvatskih logoraša