ČESTITAMO: Vedran Vrhovac potpisao ugovor sa sarajevskim Željezničarom

Dvadesetogodišnji Busovljak, Vedran Vrhovac, (rođen 20. studenog 1998., visok 187 cm), nekadašnji prvotimac Viteza, kasnije i zeničkog Čelika, potpisao je ugovor sa sarajevskim Željezničarom.

Vedran je u pratnji svog agenta, uspješnog nogometnog menadžera iz Viteza Josipa Kupreškića, potpisao ugovor u prostorijama Željezničara.

“Sretan sam što sam došao u ovako velik klub kao sto je Željezničar! Hvala mojoj obitelji i djevojci koji su mi najveća podrška u životu! Hvala i mom agentu koji mi je pomogao u realizaciji transfera te hvala prijateljima na riječima podrške!”, poruka je kojom se Vedran obratio svojim prijateljima i javnosti na svom facebook profilu.

Što se tiče Vedrana i NK vitez, u krug prvotimaca uključio ga je trener Valentin Plavčić s nepunih 17 godina, a povjerenje su mu nastavili ukazivati iskusni treneri Branko Karačić, Boris Pavić, a od sredine ovo jesenske sezone i Slaven Musa. A Vedran svaku minutu provedenu na terenu maksimalno iskorištava i zaslužuje nova i sve češća povjerenja, pa je, tako, u nekim utakmicama ove jeseni bio i starter. Stoga, treba reći i naglasiti da je takvih golobradih nogometaša u Premijer ligi zaista malo.

Vedran je Busovljak, u Vitez je stigao prije 2014. godine u mlađe kadete NK Viteza i vrlo brzo pokazao što bi mogao biti, u što i u kakvog bi nogometaša mogao izrasti. Kaže se, jabuka ne pada daleko od stabla, a kada je Vedran u pitanju, ova narodna poslovica se odnosi na njegovog oca Darka koji je, također, bio vrlo uspješan nogometaš NK Viteza prije 20 i više godina i kao i Vedran igrao je srednjeg braniča. Bio je izrazito borben, vrhunski skakač, odličan igrač glavom, „šmeker“, kako se to zna reći.

Iako dvedesetogodišnjak, Vedran je već uspio nadmašiti dosege svoga oca, a od srca mu želimo da njegova nogometna karijera nastavi uzlaznom putanjom i da ga čim prije gledamo i u nekoj od najsnažnijih europskih liga. Sretno Vedro!

Prethodni članakPronađen zalutali pas
Sljedeći članakSREDNJA ŠKOLA VITEZ: Informacija o početku nastave, raspored sati i smjena