ČESTITAMO: Uz obred primanja Frama Vitez proslavila i 25. rođendan

Subota, 19. rujna za viteške je Framaše bio jako poseban dan. Obred primanja u Framu i obnove obećanja svakako je jako važan, a ove godine su uz to proslavili i 25. obljetnicu postojanja Frame Vitez.

“Naš nekadašnji duhovni asistent fra Ivan Tučić nas je kroz svoju propovijed potaknuo da se osvrnemo unatrag – na sve što smo prošli živeći u bratstvu Franjevačke mladeži, na svaki dani i primljeni osmijeh i lijepu riječ, na svaki uspješno i radosno obavljen događaj. S gostima Framašima iz Guče Gore, Bučića, Bugojna i Kreševa smo se u 14 sati zaputili pješice na naše svetište Kalvariju te nakon puta križa na euharistijskom slavlju održali sam obred primanja i obećanja i nakon toga nastavili druženje u dvorištu župne crkve. Naš je zbor svojim pjevanjem na misi uljepšao i upotpunio cijeli događaj. Hvala dragom Bogu što nas na ovaj način upućuje na braću i sestre kako iz svog, tako i iz ostalih bratstava”, poručili su iz Frame Vitez.

Mi koristimo priliku uputiti im iskrene čestitke i poručiti da nastave i dalje koračati ispravnim putem! Sretno dragi naši Framaši!