ČESTITAMO: Osnovna škola “Bila” danas slavi 92. rođendan!

Danas je Osnovna škola”Bila” proslavila svoje 92 godine postojanja i rada. Na žalost, zbog trenutne situacije i nemogućnosti proslave Dana škole u školskom prostoru, učenici i djelatnici su ovaj značajan jubilej obilježili i proslavili na daljinu, uz pomoć IKT opreme.

Čestitku možete pogledati u videu koji vam donosimo.

Treba napomenuti da su u povodu obilježavanja Dana škole,raspisani natječaji za najbolji literarno-književni rad,na temu “Školo,nedostajem li ti?”, te za najbolji likovni rad na temu “Moja škola, mjesto znanja i prijateljstva”.

Nakon završetka natječaja,povjerenstva su donijela sljedeće odluke:

Za najbolji litererno-književni rad:
1.mjesto-Nina Ikić,7a
2.mjesto-Katarina Drmić,6b
3.mjesto-Roko Rajković,6a i Ana Marija Topalović,9a
-u konkurenciji razredne nastave:
1.mjesto-Marin Lakić,3a
2.mjesto-Blanka Tustonja
3.mjesto-Franka Nakić,4b i Iva Iveljić,4a
-za najbolji likovni rad:
1.mjesto-Nika Nakić,2b
2.mjesto-Nikola Stojak,5b
3.mjesto-Mateo Đotlo,1b

“Svim učenicima koji su sudjelovali upućujem iskrene čestitke na sudjelovamju, a posebne čestitke idu za nagrađene učenike. Također, čestitam i svim učiteljima i nastavnicima, koji su pomogli u realizaciji natječaja, a veliko hvala povjerenstvima koja su imala delikatan posao u odabiru najboljih. Jedno veliko hvala i našoj novinarskoj sekciji i učiteljici Kristini Katava-Mlakić i nastavnici Ines Grabovac, koje su dane i noći proveli kraj svojih uređaja te nam pripremile fotografije i video prikaz. Na koncu, želim kazati kako se osjećam ponosnim što sam i sam, prvo kao učenik, kasnije i nastavnik, a sada kao ravnatelj, dio ovakvog okružja i što sam uvijek, gdje god sam mogao, s pravom isticao prijateljsku i radnu atmosferu naše škole. Svim sadašnjim i bivšim učenicima, ali i djelatnicima, posebno našim dragim umirovljenicima želim od srca čestitati Dan naše škole”, poručio je ravnatelj škole, Vinko Bošnjak.

Prethodni članakHUM u Središnjoj Bosni: Humanitarni rad nosi jedan veliki križ, nalazimo ljude gladne, pothlađene…
Sljedeći članakZa 1., 2., i 3. svibnja zabrana kretanja od 22.00 do 5.00 sati, dopušta se rad trgovina, uslužnih djelatnosti i malih obrta