ČESTITAMO: OŠ “Bila” uručila svjedodžbe, čak 6 učenika generacije!

Osnovna škola “Bila” jučer je svečanom podjelom svjedodžbi ispratila jednu posebnu generaciju maturanata.

“Kažemo posebnu, jer ovi su naši maturanti zbog pandemije koronavirusa ostali bez maturalnog putovanja i završne zabave u školi. Generacija je ovo učenika koja je puna predivnih mladih osoba različitih osobina i talenata, a u isto vrijeme marljivih i vrijednih ljudi. Posebni su i po tome što je ova malobrojna generacija naših učenika dala šest učenika generacije”, s ponosom ističu iz oŠ “Bila”.

Učenici ove generacije su Tamara Blažević, Franjo Čečura, Dorian Lekić, Anja Rajković, Krešimir Taraba i Ana Marija Topalović. Ovo su učenici ove škole, koji su u svih devet godina svog školovanja imali odličan uspjeh iz svih predmeta i uzorno vladanje.

Kako bi im posljednji dan njihovog osnovnoškolskog obrazovanja ostao u lijepom sjećanju, a uz sve preporuke Kriznog stožera KSB, pobrinule su se njihove razrednice, ravnatelj i uprava škole.

“Dragi naši maturanti, želimo vam sreću u vašem srednjoškolskom obrazovanju i neka vam odustajanje ne bude opcija za ni jednu vašu želju!”, poručio im je, između ostalog, ravnatelj škole, Vinko Bošnjak.