ČESTITAMO: Odbojkašice Viteza izborile plasman u Prvu žensku federalnu ligu!

Na završnom turniru za prvaka Druge ženske federalne lige, koji je održan u Tuzli, 13. svibnja 2012. godine odbojkašice Viteza osvojile su drugo mjesto i time izborili plasman za natjecanje u Prvoj ženskoj federalnoj ligi za sezonu 2012./2013. godine.

Naime, na završnici su nastupile prvakinje tri regije, članice ŽUOK „Student” iz Tuzle, HŽOK „Široki Brijeg” te naše odbojkašice.

Prvoplasirana ekipa ŽUOK ”Student” i drugoplasirana ekipa ŽOK ”Vitez” ostvarile su tako plasman u Prvu žensku federalnu ligu, dok je na završnom turniru treće mjesto u II ŽFL zauzela ekipa HŽOK ”Široki Brijeg”.

„Ovim putem se zahvaljujemo igračicama na trudu i zalaganju, te im čestitamo na postignutim rezultatima. Ujedno se zahvaljujemo i svima ostalima, pojedincima i organizacijama, koji su nas bodrili i pružili svesrdnu pomoć i podršku u proteklom periodu i bez čije pomoći ne bi ostvarili sve ovo”, stoji u priopćenju za javnost Ženskog odbojkaškog kluba „Vitez”.

Ulazak naših odbojkašica u viši rang natjecanja najbolja je pozivnica svim ljubiteljima sporta da i u narednoj godini gledaju još bolju i kvalitetniju odbojku, koja će se igrati u našem gradu, te da se zajedno s vrijednim članovima uprave kluba, prije svih supružnika Križanac, i našim odbojkašicama raduju budućim pobjedama.

U ime vitez.info portala našim odbojkašicama i Upravi ŽOK „Vitez” iskreno čestitamo na ovom velikom uspjehu, a naše posjetitelje pozivamo da to isto učine jednim ‘lajkom’ ili komentarom! 🙂