ČESTITAMO: Obitelj Gradskog kazališta mladih Vitez bogatija za 25 članova!

Gradsko kazalište mladih ”Vitez” danas je, subota 10. prosinca, održalo još jednu audiciju za prijem novih članova. Nakon velikog interesa na audiciji koncem listopada kada je primljeno 12 novih članova, donesena je odluka kako će biti organizirana još jedna audicija.

Kazališna obitelj GKM Vitez tako je od ovoga vikenda postala bogatija za 13 novih članova, što je, pribroji li se i 12 članova koji su primljeni u listopadu, impozantna brojka od 25 novih članova.

Kako smo napisali kazališna obitelj GKM Vitez na ovogodišnjoj audiciji je postala bogatija za 25 novih članova, a evo i njihovih imena: Matea Bošnjak, Katarina Ramljak, Antonela Jurišić, Marija Gudelj, Ana Ramljak, Martina Ramljak, Kristina Gudelj, Paula Grebenar, Paula Radić, Svjetlana Adžić, Ivana Bošnjak, Ivan Blaž, Anita Ramljak, Ana Dragozet, Minela Salkić, Iva Vaskić, Filip Križanac, Patricia Livančić, Paula Tomić, Nives Glavaš, Marija Petrović, Leonarda Tibold, Iva Krišto, Josipa Frljić i Marija Rajić.

“Našim novim članovima od sveg srca želim dobrodošlicu u obitelj GKM Vitez. Ponosni smo što smo još jednom potvrdili kako su Udruga mladih “Enter” i Gradsko kazalište mladih Vitez, i uz marginaliziranje od nadležnih institucija i u (ne)uvjetima u kojima radimo, nositelji kulturnog života općine Vitez i istinski kulturni brend Viteza i Središnje Bosne. Upis 25 novih članova najbolji je argument koji potvrđuje prije kazanu tezu. Nadamo se kako će nadležne institucije, prije svih općina Vitez, napokon prepoznati naš rad i uloženu energiju te osigurati i nama uvjete dostojne svakog stanovnika. Ukoliko ostane stanje kakvo je trenutno znat ćemo odgovoriti na to, a siguran sam da će nas podržati i ljubitelji kazališne umjetnosti, kao i svi stanovnici općine Vitez”, izjavio je za vitez.info Ivan Sajević, utemeljitelj i voditelj GKM Vitez.