ČESTITAMO: MNK “Putićevo” pobjednik ovogodišnjeg “Robertova”

Pobjednik ovogodišnjeg memorijalnog malonogometnog turnira ”Robertovo 2022” je MNK ”Putićevo”. U finalnom susretu oni su svladali ekipu “Caffe 7” iz Viteza rezultatom 5:1 te sasvim zasuženo osvojili pehar namijenjen pobjedniku.

MNK ”Putićevo” prikazao je najbolji nogomet na ovogodišnjem ’Robertovu’, a osim pobjedničkog pehara potvrda tomu je i činjenica da su igračiboce ekipe osvojili i sve pojedinačne nagrade.

Najbolji strijelac turnira bio je Kristijan Pantić, najbolji igrač Mirko Čećura, dok je najboljim vratarom proglašen Bernad Filipović, sva trojica iz MNK ”Putićevo”.

Posjetitelji završnice turnira “Robertovo 2022.”, kultnog turnira u Središnjoj Bosni, još jednom su mogli uživati u odličnom programu i utakmicama. Završna večer turnira ponovno je podsjetila na najslavnije dane ovoga nekad najsnažnijeg i najboljeg turnira u Središnjoj Bosni, ali i daleko šire. Prema procjenama finalnu utakmicu pratilo više od 2000 gledatelja.

Organizatori turnira su zahvalili svim sponzorima, sudionicima na turniru, kao i posjetiteljima što su pomogli da ovaj turnir ponovno izraste u jedan od najboljih turnira u regiji.