ČESTITAMO: Mlada glazbenica Tea Marić ostvarila veliki uspjeh

Mlada glazbenica, Tea Marić iz Busovače, ostvarila je veliki uspjeh. Naime, nakon što se prijavila na dugo najavljivani, popularni talent show pod nazivom „X FACTOR”, Tea je danas dobila poruku u kojoj stoji da se plasirala daljnji tijek natjecanja, odnosno u Top 100 glazbenih nada, s područja ex Jugoslavije.

Na ovo veliko natjecanje prijavilo se preko 10 000 mladih glazbenika, što dodatno daje na značaju uspjehu koji je ostvarila mlada Tea.

Tea je tijekom dosadašnjeg bavljenja glazbom zabilježila cijeli niz kvalitetnih rezultata i uspjeha, a nastup u „X Factoru” će sasvim sigurno biti kruna njezine dosadašnje karijere.

„Jako sam sretna zbog informacije da sam se plasirala u Top 100 natjecanja „X Factor”. Ovo je veliki poticaj za mene, a ovim putem se želim zahvaliti svojoj obitelji i prijateljima koji su mi cijelo vrijeme bili velika podrška”. Kratko je prokomentirala za portal vitez.info Tea Marić.

Portal vitez.info uskoro će objaviti i intervju s Teom Marić, a u nastavku teksta vam donosimo i kratki video zapis s Teinog nedavnog nastupa u Maglaju.

{youtube}tDsDZLvXDDk{/youtube}