ČESTITAMO: Mirna Mišković, članica GKM Vitez, upisala Akademiju dramskih umjetnosti – smjer GLUMA!

Ponosni smo i sretni što možemo izvjestiti, prije svega javnost Viteza, ali i sve prijatelje našeg Gradskog kazališta mladih Vitez, kako je naša Mirna Mišković osvojila najveći broj bodova (78) na završnom prijamnom ispitu te primljena na Akademija dramskih umjetnosti, Univerziteta u Tuzli – studijski program GLUMA.

Akademija dramskih umjetnosti, Univerziteta u Tuzli raspisao je sredinom lipnja natječaj za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija u akademskoj 2012/2013. Na ovaj natječaj prijavila se Mirna Mišković, članica, glumica i redateljica Gradskog kazališta mladih Vitez.

Prvi dio prijemnog ispita (kvalifikacioni ispit) održan je 29. lipnja 2012. godine, nakon kojega je Mirna prošla u užu selekciju, osvojivši 29 od 30 mogućih bodova.

Drugi dio prijemnog ispita (rad sa kandidatima u užem izboru) trajao je od 30. lipnja do 2. srpnja 2012. godine, a treći dio (završni – eliminacioni ispit) održan je u ponedjeljak, 2. srpnja 2012. godine u 17,00 sati.

Ne preostaje nam drugo, nego konstatirati kako je ovo sasvim sigurno najveća nagrada koju je osvojila Mirna Mišković, ali i Gradsko kazalište mladih Vitez!

BRAVO Mirna! 🙂