ČESTITAMO: Karate klub “Ipon” klupskim turnirom proslavio prvi rođendan

Proteklog vikenda u dvorani OŠ „Dubravica“ u Preočici održan je prvi klupski turnir KK „Ipon“ u suradnji s Općinom Vitez. Naime, istog dana KK „Ipon“ proslavljao je prvu godišnjicu svog osnutka, te je u čast svog prvog rođendana pripremio prigodnu „proslavu“ istog.

Na početku samog turnira uručene su zahvalnice svim firmama i organizacijama koje su pomogle u razvoju KK „Ipon“, a posebna zahvalnica pripala je Hidajetu Sivri, predsjedniku općinskog vijeća Vitez. Hidajet Sivro je u ime Općine Vitez otvorio navedeni turnir, te je nakon toga uslijedilo izvođenje kata pojedinačno i ekipno natjecatelja KK „Ipon“.

Nakon toga su održane međusobne borbe mladih članova, koje su donijele dosta oduševljenja kod mnogobrojne publike. Borbe su izvodili od najstariji članova, do onih koji imaju 4-5 godina, te na zadovoljstvo svih vrhunski se pokazale i okitili se zasluženim medaljama. Na kraju turnira treneri kluba su presjekli rođendansku tortu, te istu podjelili sa svojim članovima i posjetiteljima. Podsjećanja radi, članovi iz Preočice su od strane Općine dobili tatami za treniranje, te niz opreme od koje su najbitnije karate rukavice i tegovi. Jako teški uvjeti za treniranje nisu bili razlog da se u Vitez već u prvoj godini postojanja ne donose veliki rezultati, pa su shodno tome i nagrađeni.

“Nadam se još uspješnijoj godini koja je pred nama, te se još jednom zahvaljujemo Općini Vitez za suradnju. Jako je pozitivno vidjeti da naša Općina misli na sport u našem gradu, te prepoznaje potencijal i napredak koji smo ostvarili u prvoj godini svog postojanja. Jako smo svi sretni”, kazao je Enver Đidić, predsjednik i glavni trener KK „Ipon“ Vitez.