ČESTITAMO: Članovi Karate kluba “Mladost” Vitez proslavili 16 godina postojanja i uspješnog rada

Karate klub“Mladost“ Vitez, jedan od najtrofejnijih klubova u ovom sportu, u nedjelju je, 16. veljače 2020. godine, na Vlašiću obilježio 16 godina postojanja.

Prelijepi amibijent, kao i vrijeme omogućili su članovima kluba, te prijateljima i gostima da provedu jedan lijep dan u zajedničkom druženju u čast obilježavanja ove godišnjice.

Karate klub „Mladost“, od samog osnutka, 2004. godine, bazirao se na okupljanju što većeg broja članova, posebno mlađeg uzrasta, a s ciljem uvođenja mladih u sport, upoznavanjem s tradicijom, kulturom i samim vještinama karate sporta.

U svom dosadašnjem radu, natjecatelji ovog kluba osvajali su mnogobrojne medalje na domaćim i međunarodnim natjecanjima i postizali vrhunske rezultate.

“Sretni smo da obilježavamo 16 godina kontinuiranog djelovanja tijekom kojih smo prenijeli vještine karate na veliki broj djece. Ponosni smo na članove kluba koji su u našu zemlju donijeli medalje osvojene na balkanskim, europskim i svjetskim takmičenjima. Iznjedrili smo majstore karatea i odškolovali sudije. U godinama koje slijede rukovodstvo Karate kluba Mladost“ Vitez intenzivno će raditi na popularizaciji karate sporta među djecom i mladima, na stvaranju mladih trenera i sudaca i naravno na postizanju vrhunskih rezultata“ poručili su iz Uprave karate kluba „Mladost” Vitez.

Prethodni članakHrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni svečano otvorila svoje prostorije
Sljedeći članakŽupne obavijesti župe Svetog Juraja u Vitezu – Šesta nedjelja kroz godinu (16. veljače 2020.)