ČESTITAMO: Članica GKM-a Vitez Sunčica Strukar upisala Akademiju dramskih umjetnosti

Gradsko kazalište mladih Vitez bogatije je za još jednu studenticu glume. Naime, na prijamnom ispitu Akademije dramskih umjetnosti u Tuzli, koji je održan ovoga tjedna devetnaestogodišnja Sunčica Strukar iz Viteza primljena je na ADU Tuzla. Nakon prolaska u uži krug, Sunčica je zadovoljila kriterije stručnog povjerenstva te je s visokim brojem bodova primljena na ADU Tuzla.

„Presretna sam što nastavljam živjeti svoj san. Hvala svima na potpori, a prije svega mojim roditeljima, sestri, cjelokupnoj obitelji i prijateljima. Posebno hvala mojoj kazališnoj obitelji iz Gradskog kazališta mladih Vitez, njihova potpora mi je sve i neizmjerno mi je značila, jer upravo su oni bili ti koji su bili uz mene sve ove godine, koliko sam dio GKM-a Vitez“, kazala je Sunčica Strukar za portal Vitez.info, odmah nakon objave rezultata u Tuzli.

Nakon Mirne Mišković, koja je magistrirala, te Marka Mirkovića i Slavena Čalića koji su diplomirali na na odsjeku glume ADU Tuzla, ove godine Akademiju su upisali Franko Bralo i Sunčica Strukar, te tako postali četvrti i peti član GKM-a Vitez koji će upisati ADU Tuzla. Dodajmo još da je prošle godine Matea Bošnjak upisala glazbenu akademiju u Dublinu, a Marin Maros Akademiju za film, režiju i medije u Beču. Veliko je to priznanje i za Gradsko kazalište mladih Vitez, koje je istinski rasadnik glumačkih, ali i brojnih drugih talenata.

„Presretni i preponosni smo svi u kazalištu i zbog naše Sunčice. Baš kao i naš Franko koji je upisao Akademiju u prvom prijamnom roku, i Sunčica je vrijednim radom kroz proteklih 8 godina doživjela istinsku transformaciju u zrelu mladu osobu, koja uz fantastičan glumački talent i vještine ima i sjajan karakter. Raduje me što se naše kazalište potvrdilo kao tvornica zdravih mladih ljudi, sudjelovati u njihovoj izgradnji, ali jednako tako sam i zahvalan što smo imali priliku i sami sazrijevati i učiti od njih. Sunčica je i dalje, i uvijek će biti, dio GKM-a Vitez, a ja dodatne čestitke njemu, ovim putem želim čestitati i našoj kompletnoj kazališnoj obitelji. Ovo je još jedno veliko priznanje za naš rad“, kazao je voditelj GKM-a Vitez, Ivan Sajević.

Prethodni članakBRAVOOO: Asmir Kopčić učenik SGŠ “Jakova Gotovca” brončani na Međunarodnom natjecanju “Australian International Accordion”
Sljedeći članakFBiH: U posljednja 24 sata registrirano 238 slučajeva COVID-19