“Carevo novo ruho” i “Lova iz snova” oduševili u Bjelovaru, GKM-u Vitez još jedna nagrada za najbolju predstavu

Gradsko kazalište mladih Vitez nastupilo je koncem rujna u Bjelovaru na Komedija festu, u organizaciji Bjelovarskog kazališta. Svoje mjesto u bogatom repertoaru predstava na ovogodišnjem Komedija festu u Bjelovaru pronašle su i dvije predstave Gradskog kazališta mladih Vitez.

U sklopu programa predstava za djecu viteški kazalištarci su izveli predstavu “Carevo novo ruho”, koja je oduševila brojne mališane, ali i njihove roditelje, koji su dugotrajnim pljeskom nagradili glumce GKM-a Vitez. Nakon ovacija uslijedilo je i slikanje publike s glumcima i zajednički ples na sceni, što je dodatno upotpunilo sjajnu atmosferu.

Na zatvaranju Komedija festa izvedena je predstava “Lova iz snova” GKM-a Vitez, koja je također pobrala velike simpatije i višeminutni pljesak publike u Bjelovaru, koji je prerastao u ovacije. Vitežani su za svoju sjajnu izvedbu predstave “Lova iz snova” nagrađeni nagradom za najbolju inozemnu predstavu.

“Uživali smo igrati pred divnom publikom u Bjelovaru, a o gostoprimstvu dragih prijatelja iz Bjelovarskog kazališta i njihove voditeljice Margarete Fabičević mogli bismo napisati knjigu. I ovim putem se zahvaljujemo našim prijateljima u Bjelovaru, a veselimo se novim i vjerujemo skorim susretima”, poručili su iz GKM-a Vitez.