Busovljak Lovro Krišto nastupa na Bosnia Fight Championshipu

Bosnia Fight Championship i ove godine, već tradicionalno, pruža vrhunske MMA borbe u kojima sudjeluju najbolji domaći borci, kao i veliki broj poznatih svjetskih i europskih MMA boraca. Ovogodišnji Bosnia Fight Championship bit će održan 13. lipnja u sarajevskoj Skenderiji.

Busovljacima će na Championshipu biti posebno zanimljiva borba mladog Busovljaka Lovre Krište koji nastupa za Napredak Team iz Busovače. Lovro se u kategoriji “-84 kilograma” u MMA stilu bori protiv Ante Alilovića iz ekipe Arti Ljubuški.

Lovro se proteklih mjesec dana aktivno spremao za ovu borbu, te je posjetio American Top Team kamp u Zagrebu, gdje je trenirao s mnogim poznatim MMA trenerima. Njegov protivnik, Anto Alilović, je u dosadašnjim borbama ostvario tri pobjede u četiri borbe.

“Vjerujem da neću iznevjeriti sve svoje vjerne pratitelje, te osobe koje me podržavaju. Dat ću sve od sebe da ostvarim prvu pobjedu u karijeri”, izjavio je za naš portal Lovro Krišto.

Sigurni smo da će ovo biti vrhunska MMA borba, a hoće li Lovro ostvariti svoju prvu pobjedu u karijeri ostaje nam da vidimo.

Na Championshipu će biti ukupno 12 borbi, od kojih je najzanimljivija ona između Denisa Stojnića i Ricca Rodrigueza. Cijeli događaj pratit će OBN televizija, te još nekoliko televizija za gledatelje iz Europe i svijeta.

Lovri želimo mnogo sreće!